Wilt u ons beoordelen?

Dit helpt ons ontzettend om onze services te verbeteren

Naam
E-mail adres
Punten
Uw beoordeling

 

 

Wilt u ons beoordelen? Algemene beoordeling: 5 out of 5 based on 12 reviews.

Wat vindt u zelf van onze service? Beoordeel ons hieronder zodat wij weten over uw ervaring.

★★★★★
5 5 1
Goede service en snel geholpen. De conversie van audio cassette was erg goed gedaan en het geluid was zuiver. We zijn heel tevreden.

★★★★★
5 5 1
Uitstekende service. Snel en efficiënt.Prachtig werk geleverd. Uitstekende prijs/waardeverhouding voor het overzetten van vis bandjes en videobandjes op harde schijf. Wij kijken met veel plezier naar alle oude opnames. Van mij krijgt hij een dikke 10.

★★★★★
5 5 1
Prima bedrijf, Mijn videobanden gebracht (niet opgestuurd) want dat vond ik toch zo veilig. Na een paar dagen werd ik gebeld dat het klaar was. Netjes alles op een harde schijf gezet, goede kwaliteit. Niet van die torenhore prijzen want het loopt snel in de papieren als je veel banden hebt. De volgende lading banden breng ik ook naar dit bedrijf.

★★★★★
5 5 1
Fantastisch werk! Ik verwachtte zulke goede resultaten niet.

★★★★★
5 5 1
Beste, Nog bedankt voor het overzetten van deze oude films naar DVD, dochter is helemaal blij 🙂 Met vriendelijke groet,

★★★★★
5 5 1
Wat een goed werk deed je bij het overbrengen van onze video naar dvd. We hebben de dvd bekeken en de kopieën die je hebt gemaakt naar onze familie in Ierland. We hebben onze kopie op een veilige plaats bewaard voor onze toekomstige bezichtiging. Bedankt dat je de schijven bij ons thuis laat vallen. Dat was boven verwachting. U wordt ten zeerste aanbevolen voor alles wat we weten. Nogmaals bedankt!

★★★★★
5 5 1
Prima dienst snel geleverd

★★★★★
5 5 1
Goede service. Bedankt.

★★★★★
5 5 1
Prima gedaan en snel afgewerkt.

★★★★★
5 5 1
Op snelle wijze 2 muziekcassettes overgezet. Goede communicatie via E-mail met het bedrijf. Gunstige prijs/kwaliteit verhouding

★★★★★
5 5 1
Snelle service , goede kwaliteit voor een mooie prijs.

★★★★★
5 5 1
Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen en mijn cassettes zijn professioneel overgezet. Omdat ik veel cassettes had, kreeg ik veel korting. Dit bedrijf werkt goed en voor een heel gunstige prijs

 

 

0